Ingredienser
Antall porsjoner
Riskrem
- 3 dl TINE® Kremfløte
- 1 ss sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 3 dl ferdigkokt risgrøt
- 2 stk mandeldråper (kan sløyfes)
Rød saus
- 5 dl Piano® Bringebærsaus
Eller lag din egen rød saus
- 200 g frosne jordbær
- ½ dl vann
- 100 g melis
Slik gjør du det
- Visp fløte, sukker og vaniljesukker til luftig krem.
- Bland grøten forsiktig inn i kremen. Smak eventuelt til med et par mandeldråper.Slik blir riskremen enda bedre – Ris a la mande
Rød saus
- 3Kok opp jordbær, vann og melis. La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus.
- 4Server desserten med hjemmelaget rød saus eller Piano Bringebærsaus til.
Tips
Bruk gjerne restene fra gårsdagens risengrynsgrøt til å lage riskrem.