Tur til Dyråsen i Laudal i dag.


Først vi fant ut å på Ut.no å dette var kanskje bra tur for oss. (Ut.no siger: En ganske bratt stigning opp til hogstfelt, fine lettgåtte stier. Følge stien hele veien, den går forbi ……

også siger de: Følg denne til Dyråsen. Fantastisk utsikt venter på deg 😉 Følg samme stien tilbake……)

Ja ja det står også på Ut.no: Parker ved kirken på Laudal som vi gjorde men vi gikk runt kirka til å finne skilt som viser hvilken vei vi skulle gå men ingen ting og vi viste litt hvilken vei dette skulle være men da er det å gå over gard med kuer i og det gjør man ikke. Men så kom et par gående og vi spurte de og de sa gå ned mellom de to husene der er sti. Oh super. Vi gikk mellom de 2 husene med der var ingen sti og bare gjerde over alt og hele garden. Men vi tenkte først paret sa dette skal vi bare gå over gjerdet og det gjorde vi og prøvde å finne stien, måtte over gjerde igjen og opp men nei ikke er det her, over gjerde igjen og hopp over kanal og jeg var ikke sikker jeg kunne gjøre det men jo jo det gikk fint, men hvorfor reklame tursti som ikke finnes. Hvorfor ikke ha skilt og la turstien starte ved kirka?

Ikke sikker helekopter kan komme her heller.

Men opp vi gikk og kanskje veldig mye opp, og opp og herre gud ingen ting å se på vei opp bare sti og tre og grass, da må de være noe bra å se når man kommer opp.

Men opp vi gikk og opp opp opp til vi så skilt igjen

og snart fant vi hytten du ser her, ja super da er vi oppe.

Den hytten er fin og utsikten er ok men ikke noe mer en det og her stopper man kanskje i 7 min og drar ned igjen. Kanskje er jeg ikke stemd for norsk tur i dag, jeg vet ikke men det må være noe litt mer en dette etter en time å gå opp sti til jeg kommer til bake. Men likevel fikk vi god trening i dag og det er bra. Men på Ut.no striker jeg ut den turen og tar den ikke igjen. Da er det likevel godt å gå opp på masta over Nesan, litt mer å se på vei opp.

Utsikten

Turen ned tok kanskje ikke så lang tid og vi gleder oss å være hjemme igjen i varmen og koselighet.

Når vi var til bake ved kirka prøvde vi å se bedre på hvor skilten var men igjen fant ingen ting. Men den gaten ligger kanskje til turstien men gjennom gard med gjerde runt.

Det er kanske ikke så vanskeligt å sette skilt der som viser veien til turstien.

Ha en fin søndag alle sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.