Prøv disse nydelige svinekotelettene med kremet blomkålsalat og ovnsbakte poteter. Enkelt, billig og godt!
Velg antall personer2 voksne2 barn
Ingredienser
4 stk | Svinekoteletter | |
---|---|---|
8 stk | Poteter | |
1 pose | Blomkålris | |
1 stk | Rødløk | |
1 stk | Grønt eple | |
2 dl | Creme fraiche | |
1 ss | Litt olje til steking |
Slik gjør du
Trinn 1
Kutt opp poteter i båter og krydre med salt og pepper. Stek midt i ovnen på 225 grader i cirka 20 minutter.
Trinn 2
Stek svinekotelettene brune i en panne med litt olje i ca. 3 minutter på hver side.
Trinn 3
Kutt opp rødløk og eple i små terninger. Ha i en bolle sammen med blomkålris og creme fraiche. Smak til med salt og pepper.
Trinn 4
Server svinekotelettene med stekte båtpoteter og kremet blomkålsalat.
Denne oppskriften er laget av
Fattig Student