Riskrem

Ingredienser

Antall porsjoner

Riskrem

  • 3 dl TINE® Kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 3 dl ferdigkokt risgrøt
  • 2 stk mandeldråper (kan sløyfes)

Rød saus

Eller lag din egen rød saus

  • 200 g frosne jordbær
  • ½ dl vann
  • 100 g melis

Slik gjør du det

  1. Visp fløte, sukker og vaniljesukker til luftig krem.
  2. Bland grøten forsiktig inn i kremen. Smak eventuelt til med et par mandeldråper.Slik blir riskremen enda bedre – Ris a la mandeSlik blir riskremen enda bedre – Ris a la mande

Rød saus

  1. 3Kok opp jordbær, vann og melis. La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus.
  2. 4Server desserten med hjemmelaget rød saus eller Piano Bringebærsaus til.

Tips

Bruk gjerne restene fra gårsdagens risengrynsgrøt til å lage riskrem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.