Koteletter med kremet blomkålsalat

Koteletter med kremet blomkålsalat

Prøv disse nydelige svinekotelettene med kremet blomkålsalat og ovnsbakte poteter. Enkelt, billig og godt!

Velg antall personer2 voksne2 barn

Ingredienser

4 stkSvinekoteletter
8 stkPoteter
1 poseBlomkålris
1 stkRødløk
1 stkGrønt eple
2 dlCreme fraiche
1 ssLitt olje til steking

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt opp poteter i båter og krydre med salt og pepper. Stek midt i ovnen på 225 grader i cirka 20 minutter.

Trinn 2

Stek svinekotelettene brune i en panne med litt olje i ca. 3 minutter på hver side.

Trinn 3

Kutt opp rødløk og eple i små terninger. Ha i en bolle sammen med blomkålris og creme fraiche. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Server svinekotelettene med stekte båtpoteter og kremet blomkålsalat.

Denne oppskriften er laget av

Fattig Student

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.